Tel: 08-7520100 | Fri frakt på ordrar över 1499 kr

Sagt om oss

5 stjärnor. Helt klart tip top och genealiskt!

Martina

Jag var in till er för behandling av ögonen. Kändes skillnad redan när jag var på väg hem. Ögonen rann inte lika mycket, och klådan var mycket, mycket mindre. Ögondropparna fungerar jättebra, svider lite när dom droppas i, men det går fort över. Fungerar behandlingen lika bra framöver blir jag överlycklig. Synd bara att jag inte hittade er tidigare. Ser fram emot nästa besök och hur det har blivit då.

Britt

Jag har haft grusiga och onda ögon i många år. Äntligen har jag hittat rätt klinik för att få hjälp och bli bra.

Britt-Marie

5 stjärnor, Otroligt proffsigt! Kan verkligen rekommendera detta till alla som har problem med torra ögon. Här finns hjälp att få!

Lollo

Källmarksklinikens personal bjuder på ett trevligt bemötande i lugn och avstressad miljö. Vid ögonproblem får jag reda på orsaken till detta, vad jag kan göra åt det, vad jag ska använda för produkter och tid för koll av resultatet. Mycket informativt och tillfredsställande.

Kerstin

Att äntligen få träffa någon som kan tydligt förklarar hur saker hänger ihop, att någon förstår hur det påverkar ens liv/ tar en på allvar, att man får känna hopp om viss förbättring. Jag är så glad jag blev tipsad om detta ställe ( via optiker på instagram), jag är bara i början av min behandling och har ännu stora problem, men hyser hopp om bättring. Så fantastiskt att kunna lyfta luren och snabbt få ett svar på frågor och undringar, det är guld värt.

Carina